Presseskriv                                     


JETZ UTE MED SITT NYE ALBUM ”STØ KURS”!!
 
JETZ har blitt omtalt bl.a. av Erik Forfod som et av Norges beste danseband. Her kommer JETZ igjen og denne gangen ved roret med full steam forover med sitt rykende ferske album ”Stø Kurs” (2007).

Fra før har JETZ gitt ut ”Sees igjen”(2003) og ”Lørdag igjen!”(2005). Disse har gitt JETZ topp-1 plasseringer med ”Madeleine” og ikke minst videohits med låter som ”Nathalie” og ”Nå er det lørdag igjen”.

En forsmak til det nye abumet "StÝ Kurs", fikk vi med videoen                   ”Oh beibi yeah”. Jetz fulgte opp med video til ”Sommer, sommer”. Dette er en duett med Kjersti Grov og JETZ’nye vokalist Thor Andrè Holt. Denne har blitt mye vist på Dansefotjukeboksen og låten har også oppnådd toppplasseringer på flere lister !

Albumet "StÝ kurs", er som alltid utgitt av Tylden & Co og denne gangen produsert av Jon Anders Narum ved Eastlake studio på Eina.

Allsidighet er et stikkord for gutta i JETZ. Deres reportoar spenner over alt fra egne norske låter, via swing og gammelrock og til dagens poplåter.

Bandet som man kan si kommer fra alle kanter av Mjøsa, feirer 10-års jubileum i 2007. Gjennom disse åra har JETZ opparbeidet seg en trofast tilhengerskare. De er etterspurt over store deler av landet og engasjeres på alt fra dansegallar/festivaler og til private arrangementer.

 
JETZ består av
 
Thor Andre' Holt - Vokal
Jon Moslet - Trommer og vokal
Steinar Hauge - Bass og vokal
Roar Rosenlund - Gitar,trekkspill og vokal
Jan Ove Rustestuen - Keyboard og vokal
 
Last ned presseskriv i Word-format her ...
 
Web : www.jetz-orkester.com
E-mail : post@jetz-orkester.com
Telefon: + 47 92 88 88 39